• Δώστε μου ένα μέρος να κοιτάω

  Ξεχάστε με στη θάλασσα.....

  GAIVOTAS

  Να’ μουν πουλί θαλασσινό
  να ‘ρχόμουνα όπου είσαι…


  Choose your language
  to translate

  Πάνω από τις πατημασιές που αφήνουν οι οπλές των αλόγων

  καθώς οι άνθρωποι έφιπποι καλπάζουν

  ακολουθώντας τα τύμπανα της παραφροσύνης

  θα σκορπίζω τις στιγμές μας αγάπη μου σβήνοντας έτσι

  -αν και με πόνο- τα ίχνη από το μάταιο τούτο σπαραγμό.

  Για τους μακρινούς απόγονούς μας,

  όταν από ανάγκη κάποτε θα θελήσουν να μας πάρουν το κατόπι….

  μη και ματώσουν σε τούτους τους θρυμματισμένους καιρούς που αγαπηθήκαμε….

  Β.Π

 • free counters

  ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ efigeo63@gmail.com

 • Blog Stats

  • 850,156 hits
 • Στον καθρέφτη του νερού Δυσπιστείς Την ίδια σου την όψη

 • ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

 • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…

 • Μπορεί αυτός ο κόσμος να είναι ένα λάθος αλλά οι κερασιές ανθίζουν

 • ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – SOS 1056

 • Αγέραστες οι δίνες. Ο κύκλος αγέραστος σαν πνεύμα που περιφέρει τα ρόδια του από γενιά σε γενιά, αφήνοντας σαν χνάρι, το πουκάμισό του φιδιού, να περπατήσει ο απόγονος, να ξεγελάσει το Μινώταυρο και να αγκαλιάσει το φως και σένα!!!

 • WWF

 • Συγκεντρώνω τους πόθους μας, έτσι έξω από τους προμαχώνες έχω την πολιτεία μας στην καρδιά και έναν αόρατο στρατό με άρματα και άλογα βάζω στα δικά σου χέρια

 • Αρχείο

 • XAMOΓΕΛΑΣΤΕ

 • Πήγαινε στην παραλία σκύψε στη θάλασσα … ξεκίνα να μετράς τις σταγόνες του νερού.... Τόσο πολύ σ’αγαπώ!!!

 • Γ.ΡΟϊΛΟΣ 1867-1928

  Γ.ΡΟϊΛΟΣ 1867-1928 Οι ποιητές (π. 1919)

  Το DNA του Ποιητή

  Μίνα Παπανικολάου

  “Στα βιβλία της ζωής, που δεν γράφτηκαν ακόμα, στο αίμα των Ποιητών που θα ρέει πάντα ταγμένο στην Ουτοπία, στο θάνατο που νικήθηκε από το δάκρυ της αγάπης, στα παλάτια που χτίσαμε, αποκλείοντας τα σκοτάδια, στο Φως, Νυν και Αεί”
   
 • Κικλήσκω μέγαν, αγνόν, εράσμιον, ηδύν έρωτα, τοξαλκή, πτερόεντα, πυρίδρομον, εύδρομον ορμή, συμπαίζοντα θεοίς ηδέ θνητοίς ανθρώποις, ευπάλαμον, διφνή, πάντων κληίδας έχοντας

 • SYNC BLOGS

 • γλάροςΠου ακούμπησες τα λευκά σου φτερά και έγιναν γκρίζα; ρώτησε τον γλάρο μια πεταλούδα. - Πέρασα από την σκέψη ενός πικραμένου... ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

 • Σώπασε…
  ένα σκυλί αλυχτάει μέσα στη νύχτα..
  Σώπασε…
  ένας κάδος απορριμμάτων
  λεηλατείται στα μουλωχτά έξω από την πόρτα μας.
  Σώπασε....
  Ένα κλάμα παιδιού σέρνεται στο δρόμο σα φίδι.
  Σώπασε…
  Δεν έχω πια λέξεις.
  Τις σκόρπισα όλες σε μικρές-μικρές φλογίτσες
  και περιμένω, βουβά να με αγκαλιάσεις απόψε…..
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΑΝΕR' S TATTOO

  ΝΕΡΑΪΔΑ ΜΟΥ

  Kοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω σε χίλιες παραμυθιένες λίμνες....

  μα πάντα μια η νεράϊδα....

  ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!

 • ''Άς χαρίσουμε στην λογική αλήτικες φτερούγες''

  Π.Ελυάρ

  Kι΄αμα πηδάω κάθε νύχτα

  από την κορυφή της λύπης μου δεν είναι απο συνήθεια ειναι γιατί η αλήθεια, κύριοι, προϋποθέτει ύψος.

  Γ.Στίγκας

  ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ

  Μου μοιάζουνε οι πελαργοί

  σαν την ψυχή του ποιητή

  που και να θέλει δεν μπορεί

  στον τόπο του να μένει...

 • το πρώτο μου βραβείο

  ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΥ BLOG http://www.sync.gr/takis012/
 • Advertisements

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων ως το απόλυτο όπλο σε έναν πόλεμο… Πιο ισχυρό και από τα πυρηνικά!

kennedy-jfk-the-weather-modification-chemtrails-header

Πρόκειται για ένα από τα πιο συνωμοσιολογικά και συνάμα πιο ρεαλιστικά σενάρια που έχουν απασχολήσει τον άνθρωπο. Το φαινόμενο του καιρού ή καλύτερα πως μπορεί ο άνθρωπος να έχει τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων αλλά και γενικότερα οτιδήποτε αφορά το μετεωρολογικό περιβάλλον του.

Από τους μύστες της Βαβυλωνίας με θυσίες και οιωνούς, τους Ινδιάνους και τον χορό της βροχής, τους Σαμάνους της Αφρικής.. μέχρι και την θεοποίηση φαινομένων έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να έχει έστω και μερικώς , την ψευδαίσθηση του ελέγχου με προσευχή προς κάποιο Θείο και ανώτερο πρόσωπο(π.χ. Δίας, Θώρ και κεραυνοί). Στην πορεία , κάποια πιο πρακτικά μυαλά άρχισαν να παρατηρούν τα φαινόμενα και μπόρεσαν μέχρι και ένα πολύ μεγάλο βαθμό να προβλέπουν το τι μπορεί να γίνει με τον καιρό. Εκείνο όμως που παίζει πλέον την διαφορά είναι πως με κάποιον τρόπο , από την αρχαιότητα έως και σήμερα , το ζητούμενο για κάποιους ήταν, να μετατρέψουν τον καιρό σε όπλο απέναντι σε αντιπάλους.

Οι στρατηγοί κάθε εποχής ήθελαν πάντα τον καιρό «σύμμαχο» έτσι ώστε να δώσουν την μάχη τους με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες , ενώ θα ήθελαν την ίδια στιγμή ο ίδιος καιρός να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τον αντίπαλο τους. Από όσο φαίνεται από την ιστορία και τα πρόσφατα αποδεικτικά στοιχεία από υπηρεσίες πληροφοριών , είναι πολλές οι προσπάθειες και ακόμα και εφαρμόσιμα μέτρα που έγιναν και γίνονται για αυτό.

Το 1932 ήταν η πρώτη πρακτική προσπάθεια από τους Σοβιετικούς με το «Ινστιτούτο Δημιουργίας Βροχής» στο Λένινγκραντ. Εκεί δημιουργήθηκε η πρώτη θεωρία φύτευσης κρυστάλλων σε σύννεφα για δημιουργία βροχής. Ακολούθησαν οι ΗΠΑ το 1946 με την θεωρία του «ξηρού πάγου» και σχηματοποίησης κρυστάλλων εντός υπαρχόντων νεφών. Στην ακόλουθη περίοδο του Ψυχρού πολέμου, εκατοντάδες πειράματα έγιναν και από τις δύο πλευρές.

Η πρώτη πολεμική χρήση του καιρού όμως, έγινε την περίοδο του πολέμου του Βιετνάμ (1967-1972) όπου πάνω από 2000 βολές , φύτευσης κρυστάλλων έγιναν από τις ΗΠΑ, στον ορίζοντα της Κορέας, Καμπότζης και του Λάος με σκοπό να επεκταθεί η περίοδος των μουσώνων. Αποκαλύφθηκε από τον αρθρογράφο Jack Anderson , στην WashingtonPost το 1971. (Weather Watergate Warfare Scandal)

Από εκείνα τα χρονικά σημεία και μετά, οι επιλογές να «οπλοποιηθεί» (sic) ο καιρός έχουν φτάσει σε σχεδόν σενάρια επιστημονικής φαντασίας , περιλαμβάνοντας σχέδια για αλλαγή κλίματος/θερμοκρασίας ανά περιοχή, μέχρι και περιορισμό ηλιακής ακτινοβολίας με δημιουργία ειδικών νεφών κρυστάλλων που θα μπορούν να επηρεάζουν το φαινόμενο της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας..

Ενδεικτικό αυτής της προσπάθειας είναι η ενσωμάτωση της Μετεωρολογικής υπηρεσίας στην ετήσια αναφορά της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ, κατηγοριοποιώντας μάλιστα τις πιθανότητες καταστροφών και απειλών από το κλίμα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό μιας τρομοκρατικής επίθεσης στο έδαφος των ΗΠΑ.

Μετά από αυτό μόνο τον Μάρτιο του 2013, η CIA χρηματοδότησε πρόγραμμα 21 μηνών με 630.000$ για το πώς μπορεί να ελεγχθεί τεχνικά η ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με την εκπομπή CO2. Ένα σενάριο που προκρίθηκε προφανώς μετά την επιτυχία των Κινέζων στο Πεκίνο το 2008 όπου με βολές χιλιάδων ρουκετών στα νέφη που υπήρχαν στην Ολυμπιάδα κατάφεραν να αποφύγουν έντονη βροχόπτωση τις πρώτες 2 μέρες. Αν άλλωστε μια χώρα έχει αυτή την δυνατότητα να επηρεάζει τον καιρό για προφανείς ειρηνικούς σκοπούς.. είναι αναμενόμενο πως οι υπόλοιπες χώρες γνωρίζουν πως έχει την δυνατότητα να το κάνει και για άλλους στόχους.. όχι και τόσο αθώους.

Στο συνωμοσιολογικό κομμάτι όπου, φυσικά ,είναι υπαρκτό και εδώ, υπάρχουν πολλαπλές αναφορές και θεωρίες, για το HAARP, όπως και τις δυνατότητες ( ;;;; ) που του προσάπτουν στο να μπορεί να ελέγχει καιρό, σεισμούς, να μετατρέπει την ηλιακή ακτινοβολία σε υπερόπλο καταστροφής κτλ… Τα σενάρια για το συγκεκριμένο πηγάζουν προφανώς επειδή χρηματοδοτείται από την DARPA που έχει ιστορικό σε ανάπτυξη εξελιγμένων οπλικών συστημάτων και όχι μόνο. Όμως μέχρι στιγμής ούτε αποδείξεις έχουν δοθεί , ούτε φυσικά κάποια επίσημη αναφορά πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα από αυτό το σύστημα έρευνας.

Φυσικά σε καμία περίπτωση σήμερα δεν έχει φτάσει ο ανθρώπινος παράγοντας , στο να ελέγχει απόλυτα το κλίμα γύρω του και οι πιθανότητες να το κάνει δεν είναι και τόσο πολλές. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για πολλές προσπάθειες και τώρα και στο μέλλον. Ο καιρός άλλωστε και τα σχετικά φαινόμενα είναι κάτι που θεωρείται ως το απόλυτο όπλο αν μια χώρα μπορέσει και τον ελέγχει έναντι τρίτων. Πιο ισχυρό και από τα πυρηνικά όπως ειπώθηκε από τον Howard T.Orville, σύμβουλο του Eisenhower, το 1958.

Advertisements

Ένα Σχόλιο

 1. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας.
  Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με την ικανότητα χειραγώγησης που ο έλεγχος των καιρικών συνθηκών δίνει σε ορισμένες εταιρείες πάνω από τα φυσικά συστήματα της Γης.
  Αυτό βέβαια, γίνεται εις βάρος κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: